Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Θα τρέξουν για τα παιδιά

Αγώνες δρόμου για μικρούς και μεγάλους με καλό σκοπό στις 29 Μαρτίου, στο Παλαιό Ψυχικό


Για καλό σκοπό θα τρέξουν άνδρες και γυναίκες στις 29 Μαρτίου. Η Σχολή Μωραΐτη διοργανώνει, για εκείνη την Κυριακή, το 2ο «Moraitis Run», αγώνες δρόμου για μικρούς και μεγάλους.  Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10 χλμ., παιδικούς αγώνες 600, 800 και 1.000μ. για παιδιά δημοτικού καθώς και το «Double Trouble», που συνδυάζει τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνεται στην κεντρική είσοδο της  Σχολής Μωραΐτη (Παπαναστασίου και Αγ. Δημητρίου, Π. Ψυχικό). Οι δρομείς θα τρέξουν στους πανέμορφους πευκόφυτους δρόμους του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. 
Το «Moraitis Run» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού και πληροί όλες τις προδιαγραφές των αγώνων του ΣΕΓΑΣ (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, κριτές, ασφαλής διαδρομή, ιατρική βοήθεια, ασθενοφόρο  κ.λπ.).
Οι διοργανωτές θα προσφέρουν όλες τις παροχές ενός μεγάλου αγώνα (νερό, υγιεινά σνακ, φύλαξη ρούχων, τουαλέτες κ.α.). Επιπλέον, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την απασχόληση μικρών παιδιών και για την ξεκούραση των αθλητών μετά τον αγώνα. 
Το κόστος συμμετοχής για τους ενήλικες είναι 7€. Τα παιδιά θα μετάσχουν δωρεάν στους παιδικούς αγώνες.  
Τα έσοδα θα διατεθούν στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ενα παιδί, ένας κόσμος», συγκεκριμένα δε, στο πρόγραμμα διατροφικής στήριξης «Μαζί σας τρώμε σωστά», το οποίο καλύπτει την ανάγκη των οικογενειών που συνεργάζονται με τον φορέα για φρέσκα φρούτα και λαχανικά. 
Για δηλώσεις συμμετοχής ή οποιαδήποτε  επιπλέον πληροφορία επισκεφθείτε το www.moraitisrun.gr ή επικοινωνήστε με την Αννα Ιακωβίδου στο 210-6795000. 
Το πρόγραμμα είναι:
9:00: 600μ. (Α' και Β' Δημοτικού),
9:10: 800μ. (Γ' και Δ' Δημοτικού)
9:20: 1.000μ. (Ε' και Στ' Δημοτικού).
9:30: Αγώνας 10 χλμ.
10:30: Απονομές παιδικών αγώνων
11:30: Αγώνας 5 χλμ.
11:00: Απονομές 10 χλμ. 
12:15: Απονομές 5 χλμ. και απονομές double-trouble (5 και 10 χλμ.).
Ωρα προσέλευσης: 08:30 π.μ.
Για να μετάσχει κάποιος στον αγώνα των 5χλμ. ή των 10 χλμ., πρέπει να έχει γεννηθεί το 2002 ή νωρίτερα. 
Κατά μήκος της διαδρομής των αγώνων 5 χλμ. και 10 χλμ. θα λειτουργούν δύο σταθμοί υποστήριξης των δρομέων, στα 3,5 χλμ. και στα 7,5. Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στους δρομείς στην αφετηρία, τον τερματισμό και στους σταθμούς υποστήριξης. 
Στον τερματισμό θα δοθούν σε όλους τους δρομείς εμφιαλωμένο νερό και μπανάνες. 
Ολοι οι αγώνες θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING.
Η κατάταξη θα γίνει κατά κατηγορία φύλο και κατά ηλικιακή κατηγορία. Συγκεκριμένα: 
Ανδρες: Εως 35 ετών, 36-45 ετών, 46-55, 56-65, +66 ετών.
Γυναίκες: Εως 29 ετών, 30-40 ετών, 41-50, 51-60, +60. 
Μετάλλια θ’ απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών, ενώ κύπελλο μόνο στον πρώτο και την πρώτη. Επίσης, Κύπελλο θα απονεμηθεί στον σύλλογο ή στο σχολείο με την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλα τα παιδιά που θα τρέξουν. Θα κληρωθούν δε, δώρα, ανεξάρτητα κατάταξης, σε όλους τους αθλητές.

Διάφορες παροχές
Σε όσους τρέξουν θα παρασχεθούν:
*Η εταιρεία Adidas προσφέρει 20% έκπτωση στα καταστήματά της για όλους.
*Complimentary membership card για επίσκεψη στο Holmes Place για μία εβδομάδα για όλους τους δρομείς.
*Στην εκκίνηση και στον τερματισμό, οι γυμναστές του Holmes Place, θα είναι στη διάθεσή των αθλητών για προθέρμανση και αποθεραπεία.
*Σε όλα τα παιδιά που θα μετάσχουν στους παιδικούς αγώνες, θα δοθούν Goodie bags τσάντες από το Holmes Place.
*10% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες στους αθλητές που θα αγωνιστούν, από την εταιρεία Lifergo.
*Η εταιρεία ARLA foods θα προσφέρει σοκολατούχα ποτά και υγιεινά κέικ.
*Μπανάνες για όλους, προσφορά από την εταιρεία DOLE.
*Κρητικά προϊόντα, προσφορά για όλους, από την εταιρεία Χαλκιαδάκης.
*Το κατάστημα Runner Store, το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα αθλητικών ειδών, που απευθύνονται  αποκλειστικά σε δρομείς ασφάλτου, βουνού και περιπατητές, προσφέρει 10% έκπτωση σε όλους τους δρομείς των 5 και 10χλμ. καθώς και δώρα για όλους τους νικητές των παιδικών αγώνων
*Οκτώ δωροεπιταγές αξίας 25 ευρώ έκαστη από την εταιρεία PULSE 100, θα κληρωθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων.
*Σε όσους αγωνισθούν στα 10 χλμ., θα δοθούν gel, προσφορά της εταιρείας GU ENERGY GREECE.
*Κατά τη διάρκεια των αγώνων, τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν στο γυμναστήριο του Σχολείου από την εταιρεία δημιουργικής απασχόλησης MYPLACE.
Τις ίδιες ώρες θα διατίθενται από την εταιρεία ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ  ΦΟΥΡΝΟΙ καφές, φυσικοί χυμοί, σάντουιτς και υγιεινά σνακ.
Την εβδομάδα πριν από την διοργάνωση αλλά και κατά τη διάρκειά της θα πωλείται η αναμνηστική μπλούζα του MORAITIS RUN (τιμή 6 ευρώ).
Στους νικητές θα προσφερθούν:
*Δώρα στους πρώτους κάθε αγωνίσματος από την Adidas.
*Η εταιρεία Holmes Place προσφέρει στους πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος, ένα μήνα συνδρομής στο Holmes Place club της επιλογής τους και ένα μασάζ στο Holmes Place Spa.
*Δωρεάν αξιολόγηση της αερόβιας ικανότητας στους πρώτους νικητές των 5km και 10km από την εταιρεία Lifergo.
*Δωρεάν στατικός & δυναμικός έλεγχος πέλματος (πελματογράφημα) στους 2 ους  και 3ους των 5 και των 10 χλμ. από την Lifergo.

Αναγκαίος ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος
Ολοι οι δρομείς θα μετάσχουν με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές, σύμφωνα με την προκήρυξη, ουδεμία ευθύνη θα φέρουν για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των αθλητών και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Για τα παιδιά που θα τρέξουν, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουν οι κηδεμόνες τους.
Οι δρομείς μπορούν να γράφονται ηλεκτρονικά στη φόρμα εγγραφής που θα βρουν στο site: www.moraitisrun.gr
Οι εγγραφές συλλόγων / group θα γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με τη Σχολή Μωραΐτη (Γραφείο Φυσικής Αγωγής, τηλ.: 210-6795000).
Η προθεσμία εγγραφής είναι έως την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 και ώρα 3μ.μ. Για ατομικές εγγραφές εκτός προθεσμίας ή την ημέρα του αγώνα, το κόστος συμμετοχής θα είναι 10€. 
Οι τρόποι πληρωμής είναι δύο: 
*Στο ταμείο της Σχολής Μωραΐτη στο Π. Ψυχικό.
*Μέσω Τραπέζης: Εurobank: 0026 0036 640200 4492 42. Δικαιούχος: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ. Ως αιτιολογία της κατάθεσης να σημειώνεται το ονοματεπώνυμο του αθλητή. 
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει στη Σχολή Μωραΐτη από την Πέμπτη 26 Μαρτίου έως και το Σάββατο 28 Μαρτίου. Για τους παιδικούς αγώνες, η παραλαβή των αριθμών μπορεί να γίνει και την ημέρα των αγώνων μισή ώρα πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου