Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Υγεία και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους και ευόδωση των προσπαθειών τους


Υγεία και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους. Λευκούς, μαύρους, κίτρινους, κόκκινους, μιγάδες. Ελληνες και ξένους. Απαντες.
Και ειρήνη στον κόσμο. Σε όλον. Και στην Ευρώπη. Αλλά και στην Ασία και στην Αφρική, που τις ξεχνάμε, ωσάν ο κόσμος όλος να είναι μόνο η Ευρώπη.
Είθε το νέο έτος να είναι καλύτερο για όλους μας. Και ό,τι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ επιθυμούμε, να το επιτύχουμε. Η καινούργια χρονιά στον ελληνικό αθλητισμό και στον πολιτισμό να κομίσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες και αναβάθμιση. Και λιγότερα προβλήματα. Σε κάθε άνθρωπο των γραμμάτων, των τεχνών, των επιστημών και του αθλητισμού, να φέρει ευόδωση των προσπαθειών του. Και η Πολιτεία να συνειδητοποιήσει πράγματι ότι οφείλει να σταθεί ως αρωγός σε αυτούς. Διότι πρέπει να ενστερνισθεί στην πράξη, και όχι στα λόγια (π.χ. «δεσμεύομαι να προσπαθήσω να επιλύσω τα προβλήματά σας»), το λεχθέν, «Η τέχνη και ο αθλητισμός (σημείωση δική μου: ο αγνός αθλητισμός, που δεν σημαίνει, κατ' ανάγκη, μετάλλια και θριάμβους), δείχνουν το πολιτιστικό επίπεδο ενός λαού». Καλή χρονιά και φώτιση σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου