Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Αργά "ξύπνησε" ο ΣΕΓΑΣ

Ο Κώστας Φιλιππίδης αποτελεί ελπίδα για διάκριση στη Μόσχα.
"Φωνάζουμε" από την αρχή, που η κυβέρνηση, φασιστικώ τω τρόπω, έκλεισε την ΕΡΤ. "Η Κυβέρνηση κάνει κακό ΚΑΙ στον αθλητισμό", γράψαμε τότε. Και εξηγούσαμε, ότι, με την δικτατορικής νοοτροπίας πράξη, πλήττεται άμεσα ο ελληνικός αθλητισμός, ειδικά τ' ατομικά αθλήματα. Γράψαμε, ξαναγράψαμε. Και σήμερα, "ξύπνησε" ο ΣΕΓΑΣ, που, εν όψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος, ζητεί να εξευρεθεί λύση, ώστε οι αγώνες να μεταδοθούν από "ελεύθερο" κανάλι. Ιδού η ανακοίνωση:
"Ο ΣΕΓΑΣ τονίζει την ανάγκη να μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι Ελληνες φίλαθλοι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, το οποίο ξεκινάει το Σάββατο (10/8) στη Μόσχα, από ανοικτό κανάλι. Από τη στιγμή που η Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει σήμα, οφείλουν οι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν τη μετάδοση των αγώνων (των οποίων τα δικαιώματα ανήκαν στην ΕΡΤ Α.Ε.). Σε διαφορετική περίπτωση η Ελλάδα κινδυνεύει να είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης, όπου οι φίλαθλοι της δεν θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο κορυφαίο ραντεβού του παγκόσμιου στίβου, στο οποίο μετέχουν 17 αθλήτριες και αθλητές μας.Για το θέμα αυτό πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τηλεφωνική επαφή του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου με τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή". 
Φυσικά, η Ελλάς ίσως να ήταν η μόνη χώρα της Ευρώπης, που δεν είδε από "ελεύθερο" κανάλι το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, στο οποίο πήραμε δύο μετάλλια (χρυσό, ασημένιο) και είχαμε άλλες 12 θέσεις σε οκτάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου