Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Επεσαν τα προσωπεία


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της σύσκεψης

Μήπως στην χθεσινή (Τετάρτη 19/6/2013) συνάντηση των αρχηγών των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης έπεσαν οι μάσκες; Μήπως οι… επαναστάτες, ο… σοσιαλιστής, Βενιζέλος και ο… αριστερός, Κουβέλης, πέταξαν τα προσωπεία τού... Εμιλιάνο Σαπάτα και τού… Τσε Γκεβάρα και φόρεσαν την στολή του Ολυμπιονίκη στις ασκήσεις εδάφους, Ιωάννη Μελισσανίδη, κάνοντας υπέροχες τούμπες; 


 
Ο Φώτης Κουβέλης λίγο πριν από την σύσκεψη


 Αυτοί δεν ήταν που είχαν πει, πως ουδεμία συζήτηση γίνεται με την ΕΡΤ κλειστή και τις οθόνες μαύρες; Μήπως βλέπουμε στις οθόνες μας και ακούμε στα ραδιόφωνά μας την ΕΡΤ και δεν το ξέρουμε ή δεν το αντιλαμβανόμαστε; Για άλλη μία φορά, Αιδώς… αχρείοι.
Ν. Α. Κων.

2 σχόλια:

  1. στην αρχαία ελληνική δραματική ποίηση και την τραγωδία υπάρχει μεταξύ άλλων η ύβρις και ο από μηχανής θεός που φέρνει την ποθητή κάθαρση.
    στην ‘νέα ελληνική τραγωδία’ η ύβρις προέρχεται από τρεις από μηχανής ημίθεους που, με την αμέριστη συμπαράσταση ξένων πρωτοθεών, φέρνουν και την μη ποθητή κάθαρση.
    αν αυτό δεν είναι μεγα-εξέλιξη της ελληνικής δραματικής ποίησης, τι είναι δημοσιογράφε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην παραπληροφορείται τον κόσμο. Από προχθές οι οθόνες τις ΕΡΤ είναι πολύχρωμες. Φτάνει πια με τον λαϊκισμό σ' αυτήν την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή