Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο δήθεν πατριώτης, ο Μιλτιάδης και ο έχων σώας τας φρένας, Αδωνις (καινούργιο)

Ο Μιλτιάδης
Ακούσατε, μήπως, τον περίφημο υπουργό μας της Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, ουσιαστικά να εξαγγέλει απολύσεις γιατρών, ενώ μόλις λίγες εβδομάδες πριν «διερρήγνυε τα ιμάτιά του», ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί; Και τον ακούσατε, να επιτίθεται φραστικά, μ' εκείνο το απολύτως... φυσιολογικό (για άνθρωπο που βρίσκεται σε ψυχική ταραχή), ύφος του, εναντίον όσων προσπαθούν να του κλέψουν την... δόξα των απολύσεων και να την πιστώσουν στην τρόικα;
Ακούσατε, μήπως, στις 4 Νοεμβρίου 2013 τον Αδωνι Γεωργιάδη να μιλάει στην Βουλή; Προσέξατε, πέραν από το ύφος του (το ίδιο ύφος ανθρώπου, που βρίσκεται σε ψυχική ταραχή), πόσο υπερασπίσθηκε το "μνημόνιο"; Διαβάστε ξανά κάποιες δηλώσεις του Αδώνιδος Γεωργιάδη (τού και... μπουμπούκου αποκαλούμενου), τις οποίες είχαμε μεταφέρει στο μπλογκ στις 25 Ιουνίου: 

«Πριν: "Ο δήθεν μεγάλος πατριώτης, Αντώνης Σαμαράς".
Μετά: "Τώρα πρέπει να κρατηθούμε εις ένα συμπαγές σώμα, εις μια φάλαγγα, σαν να είμαστε στον Μαραθώνα. Εχουμε εκλέξει τον στρατηγό μας, είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τότε ήταν ο Μιλτιάδης".
Τότε, όταν ήταν στον ΛΑΟΣ:
"Μαζί τα φάγατε, μαζί τα τρώγατε" (για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ).
"Πόσο λαμόγια είναι" (για τη Ν.Δ.).  
Ο έχων σώας τα φρένας, ένδοξος, Αδωνις.
"Είναι δυνατόν να λέει κάποιος σοβαρά ότι εγώ προτίθεμαι να φύγω από τον ΛΑΟΣ και να πάω στη Ν.Δ.; Αναρωτιέμαι πραγματικά, έχετε σώας τας φρένας;".   
Φυσικά και δεν είχαν σώας τας φρένας όσοι διέδιδαν τέτοιες κακίες για τον ακραιφνή δημοκράτη, Αδωνι. Ηταν δυνατόν αυτός ν' ακολουθήσει την διαδρομή του Βορίδη;».


Αυτά γράφαμε τότε. Τώρα θα προσθέσουμε και μία απορία:
Πώς νοείται υπουργός να εμφανίζεται σε μικρούς (ή μεγάλους, το ίδιο θα ήταν) τηλεοπτικούς σταθμούς σ' εκπομπές τηλεπωλήσεων, ασχέτως αν αυτές μεταδίδονται σ' επανάληψη; Φαντάζεσθε τι λένε ξένοι διπλωμάτες, που διαμένουν στην Αθήνα; Και τι μπορεί να σκεφθεί και να πει, όποιος ξένος παράγων θα έλθει, θα συναντηθεί με τον υπουργό και μετά, στο ξενοδοχείο του, θα κάνει ζάπινγκ, ώστε να διαπιστώσει, τι μεταδίδουν τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και θα "πέσει" πάνω στην εκπομπή; Ουδείς υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να έχει τον εκδοτικό οίκο του. Αλλά ας προωθεί τις εκδόσεις ο αδελφός του, στο κάτω - κάτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου