Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ξυπνάτε, ρε

Ο Γιόζεφ Γκέμπελς ανακοινώνει το κλείσιμο της Βαυαρικής ραδιοφωνίας.
Ο Σίμος Κεδίκογλου εξαγγέλλει το κλείσιμο της ΕΡΤ.
 Λάε ξύπνα. Ακου και βλέπε μόνο ΕΡΤ και ΕΡΑ. Ψάξτε να βρείτε και ν' ακούσετε ή να διαβάσετε, τι έλεγε πριν από κάποιο καιρό ο Γκέμπελς (ο Σίμος Κεδίκογλου, ο γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τον διόρισε στην ΕΡΤ, μέσω της οποίας έφτιαξε την πολιτική του σταδιοδρομία, ο πανάθλιος συκοφάντης και φασίστας), για την ΕΡΤ και το ενδεχόμενο να κλείσει ειδικά και μόνο η ΕΤ1. Τι επίκληση σ' εθνικούς λόγους για να παραμείνει σε λειτουργία η ΕΤ1, τι αναφορά σε κινδύνους να πάρουν τις συχνότητές της στις παραμεθόριες περιοχές εχθροί της Ελλάδος και πόσα ωραία και μεγάλα λόγια. Φτου σου, ξεδιάντροπε, ξεφτίλα.
Αλλά ο λαός κοιμάται, αποβλακωμένος από τα τούρκικα σίριαλ, τις εκπομπές μαγειρικής, τα εμετικά "μεσημεριανάδικα" και τις διάφορες ανοησίες των περισσότερων ιδιωτικών καναλιών, που, σημειωτέον, εκπέμπουν χωρίς άδεια. Αν θα έπρεπε να κλείσουν κάποια κανάλια για το καλό του ελληνικού λαού, είναι πολλά ιδιωτικά, που αποκοιμίζουν και αποβλακώνουν τον κόσμο με "σκουπίδια" και τον σπρώχνουν προς την Χρυσή Αυγή. Ξυπνάτε, ρε...

1 σχόλιο:

  1. Ποιός λαός να ξυπνήσει και ποιά γνώμη να εκφραστεί; Η σημασία τού να ΜΠΟΡΕΙ να εκφράζει κάποιος ελεύθερα την γνώμη του, περνάει από την προϋπόθεση να ΕΧΕΙ γνώμη. Να μη χειραγωγείται, να μπορεί να αξιολογεί αυτά που ακούει και βλέπει, να σκέφτεται το κοινό καλό και όχι μόνο το δικό του, να μην φοβάται, να μην παπαγαλίζει, να έχει θάρρος... Σε αυτά στηρίζεται ένα δημοκρατικό πολίτευμα... Η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει καταλυθεί όχι μόνο από τις πράξεις των πολιτικών, αλλα και από την στάση των πολιτών. Εχει καταλυθεί εξαιτίας όλων αυτών που ανέχονται και σιωπούν, που γκρινιάζουν αντί να διεκδικούν, που δεν βλέπουν πέρα από τα όρια του εαυτού τους και του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός τους, που αξιολογούν μόνο με βάση το προσωπικό τους συμφέρον και που δικαιοδοτούν, με την στάση και την ψήφο τους, τους εκάστοτε κυβερνήτες να μιλούν εξ ονόματος τους εν λευκώ. Παρακολουθούμε τον, εκ των έσω, εκφασισμό της κοινωνίας και αυτό είναι το πιό τρομακτικό από όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή