Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Για να μη ξεχνάμε... Και να μαθαίνουν όσοι δεν γνωρίζουν











Τώρα δεν υπάρχει, πλέον, καμμία δικαιολογία. Οσοι ψηφίσουν την "Χρυσή Αυγή", στηρίζουν το μαύρο σκοτάδι. Οχι τα "καθαρά χέρια", που έλεγε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Αλλά χέρια βαμμένα με αίμα. Τους νοσταλγούς του Χίτλερ, της Κατοχής του 1940-44 (τώρα υπάρχει άλλου είδους Κατοχή της χώρας), τους σφαγείς χιλάδων Ελλήνων.
Συνεπώς, όσοι ψηφίσουν την "Χρυσή Αυγή", ΔΕΝ είναι Ελληνες. Είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. 
Αλλά ΔΕΝ είναι και δημοκράτες.  
«Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Η ρήση αποδίδεται στον Βολταίρο. Κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη. Η ουσία της φράσης, πάντως, παραμένει.
Αυτό μας έλεγε πριν από τρεις μήνες γνωστός μου, οπαδός της "Χρυσής Αυγής", άνθρωπος ήρεμος, όχι "μπράβος"
της νύχτας. Και το χρησιμοποιούσε ως επιχείρημα κατά όλων ημών που εναντιωνόμαστε στην εγκληματική οργάνωση, της οποίας τότε δεν είχε δημοσιοποιηθεί η δράση. Απλώς, όσοι δεν εθελοτυφλούσαμε, και βλέπαμε και υποψιαζόμασταν τι συνέβαινε.

Η "Χρυσή Αυγή", όμως, μόνο αυτό δεν πιστεύει και δεν εφαρμόζει. Οποιος διαφωνεί μαζί της, είναι εχθρός, που πρέπει να εξοντωθεί. Θυμηθείτε, τι συνέβη προ καιρού έξω από το θέατρο "Χυτήριο", με πρωταγωνιστές "βουλευτές" και "χριστιανούς" οπαδούς της, οι οποίοι διαφωνούσαν με το περιεχόμενο του έργου «Corpus Christi». Και τόσα άλλα (π.χ. επίθεση στους οπαδούς του ΚΚΕ στο Πέραμα κλ.π.).
Ούτε Χριστιανοί είναι, όμως. Διότι, ποιό ήταν το σπουδαιότερο δίδαγμα, που μας άφησε ο Χριστός; "Αγαπάτε αλλήλους". Οχι "αγαπάτε αλλήλους τους... Ελληνες". Αλλά "αλλήλους". Ολους. Και "λευκούς" και "μαύρους" και "κίτρινους" και "κόκκινους" και μιγάδες. Ολους. 
 Συνεπώς, επανέρχομαι, τώρα δεν υπάρχει, πλέον, καμμία δικαιολογία. Οσοι ψηφίσουν την "Χρυσή Αυγή", στηρίζουν το μαύρο σκοτάδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου