Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Είναι για λύπηση οι καήμενοι...

«Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τόσοι άνθρωποι τη δουλειά τους». Δήλωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρυθμίσεις, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Εχει εξαντληθεί από την αϋπνία...
«Δεν είναι εύκολο, ακόμα και από συναισθηματική άποψη», πρόσθεσε, αναφερόμενος στις επικείμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
«Θα το ψηφίσω με βαριά καρδιά, γιατί ξέρω ότι είστε κολλημένοι στον τοίχο και γιατί αυτοί οι άνθρωποι (ΣΣ: Οι «τροϊκανοί») δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα», είπε η κ. Μπακογιάννη, σχετικά με το νέο πολυνομοσχέδιο, αφού προηγουμένως το «ξετίναξε» και εξέθεσε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Τέτοια κριτική ούτε βουλευτής της αντιπολίτευσης θα έκανε.
«Δεν με βρίσκει σύμφωνο η πολιτική του μνημονίου. Είναι αδιέξοδη. Ψηφίζω με κρύα καρδιά. Ως κατάσταση ανάγκης. Οχι από δειλία, αλλά με την ελπίδα, τη χλωμή ελπίδα, μήπως και γίνει κάτι σαν θαύμα και σωθούμε. Νομίζω στηρίζω την κυβέρνηση με την ψήφο μου. Εστω κι αν υποφέρω, γιατί δεν πιστεύω στη λύση ανάγκης κατ’ εξακολούθησιν», τόνισε ο Βύρων Πολύδωρας.
Εχουμε γεμίσει με πολιτικούς που υποφέρουν, που δεν κοιμούνται, λόγω των βασάνων του λαού. Είναι να τους λυπούμαστε… Προφανώς, λοιπόν, γι’ αυτό ο λαός δεν αντιδρά στα συνεχώς και σκληρότερα μέτρα, που λαμβάνονται από τους… Νίκους Ξανθόπουλους της πολιτικής.

3 σχόλια:

  1. Δεν πιστεύω το άρθρο σας να εμπεριέχει έστω και τον ελάχιστο μειωτικό υπαινιγμό για το μεγάλο Νίκο Ξανθόπουλο, που εξέφρασε το πνεύμα μιας ολόκληρης γενιάς και διαπαιδαγώγησε αρκετές μετέπειτα?
    Δεν πιστεύετε ότι θα ήταν όλα αφάνταστα καλύτερα αν ο κ. Κ. Μητσοτάκης, ο κ. Γ. Στουρνάρας, η κ. Ν. Μπακογιάννη, ο κ. Β. Πολύδωρας και οι λοιποί φωτεροί αστέρες της πολιτικής είχαν ελάχιστο μόνο μέρος από το πάθος, τη ντομπροσύνη, το φιλότιμο, τη δημιουργικότητα, ... την καρδιά και την ψυχή αυτού του ΕΛΛΗΝΑ που ο μεγάλος Νίκος Ξανθόπουλος ενσάρκωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά, ουδέναν μειωτικό υπαινιγμό για τον Νίκο Ξανθόπουλο εμπεριέχει το σχόλιό μου. Αντιθέτως, εμπεριέχει για τους φωτερούς αστέρες της πολιτικής μας σκηνής. Τους δήθεν ταλαιπωρούμενους και υποφέροντες, οι οποίοι, ούτε φιλότιμο ούτε ντομπροσύνη ούτε «καρδιά» και ψυχή έχουν. Πάθος διαθέτουν, αλλά για την εξουσία και στην προσπάθεια κατάκτησής ή διατήρησής της εξαντλούν όλη τους την δημιουργικότητα.

      Διαγραφή
  2. Πολύ ορθώς ομιλείτε, αν και πιθανότατα καθήμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή