Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Χορτάσαμε από λόγια και διαπιστώσεις. Ζητούνται έργα

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος μόλις έμαθε τα μέτρα για την υγεία...
Γράφαμε στις 10 Ιουλίου 2013:
«Ακούσατε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Πάρι (ή Πάρη;) Κουκουλόπουλο, στην συνέντευξη που έδωσε στην Κάτια Μακρή, στον REAL FM; Τι "γονατογράφημα" (γραμμένη στο γόνατο) χαρακτήρισε την διάταξη για την διάλυση των δημοτικών αστυνομιών και ζήτησε την απόσυρσή της, υπογραμμίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ δεν την έχει αποδεχθεί. Τι διεθνή διασυρμό είπε πως υπέστη η χώρα με το μαύρο στην ΕΡΤ. Εμφανίσθηκε λάβρος κατά της διαθεσιμότητας, κινητικότητας (πείτε το όπως επιθυμείτε) και τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνουν απολύσεις. Τι κατάργηση των υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Μακεδονίας – Θράκης ζήτησε. Εξέφρασε αντιρρήσεις και για τις απολύσεις των σχολικών φυλάκων, χαρακτηρίζοντάς τις, "οριζόντιο μέτρο". Τι διαπιστώσεις προβλημάτων, δυσλειτουργιών κλπ. ανέφερε. Ε, και; Το θέμα είναι, τι θα κάνουν στην Βουλή ο ίδιος και οι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Από λόγια, χορτάσαμε. Από έργα, όχι. Αλλά χορτάσαμε και από διαπιστώσεις Από ουσία, τι γίνεται;».
Τα έργα τα είδαμε μετά. Ολοι τα γνωρίζετε. Ψήφισαν τα πάντα...
Ο Κουκουλόπουλος, λοιπόν -αλλά και όλο το ΠΑΣΟΚ, όσο, εν πάση περιπτώσει, απέμεινε- επανήλθαν. Κατήγγειλαν το μέτρο της καταβολής 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία, αλλά και το, κατά την άποψή μου, ακόμη χειρότερο και επαχθέστερο για τους ασφαλισμένους, της πληρωμής ενός ευρώ σε κάθε συνταγή που θα εκτελείται στα φαρμακεία. 
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, λοιπόν, για τον Κουκουλόπουλο και το ΠΣΟΚ (Πρώην Σοσιαλιστικό Κίνημα): Να απειλήσουν πως θα ρίξουν την κυβέρνηση, εφόσον επιμείνει στην εφαρμογή αυτών των μέτρων. Αν δεν το πράξουν, θ' απωλέσουν και την ελάχιστη αξιοπιστία, που τους έχει απομείνει...

3 σχόλια:

  1. Τι στοίχημα βάζεις ότι θα τα ψηφίσουν όλα; Για τους γνωστούς λόγους εθνικής ανάγκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βάζω στοίχημα, διότι είμαι σχεδόν, για να μη πω, απολύτως, βέβαιος, πως θα το χάσω...

      Διαγραφή
  2. Μα τα λογάκια είναι το σκηνικό για τα έργα.
    Ποια έργα?
    Τα συμπολιτευόμενα δελτία των οκτώ ή εννέα, τα αντιπολιτευόμενα (?) των δέκα.
    Καλοί μου άνθρωποι, στερήθηκε από κάποιους λίγος ή περισσότερος από τον άρτο τους, εσείς θέλετε να τους στερήσετε και τα θεάματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή