Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η δημόσια τηλεόραση, δεν είναι ελληνική; Και άλλες απορίες

Απορία: Γιατί η, κατ' όνομα, νέα Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, με τ' αρχικά - γλωσσοδέτη ΕΔΤ και το... εκπληκτικό "κλεψιμέικο" λογότυπο, έγινε αίφνης σκέτη Δημόσια Τηλεόραση; Μήπως, έστω αυτό το "πειρατικό" έκτρωμα, έπαυσε μέσα σε λίγες ώρες από την έναρξη των εκπομπών του, να είναι ελληνικό; Ζητείται απάντηση...
Και άλλες απορίες: Ποιος θα μας αποζημιώσει για την απώλεια των δικαιωμάτων, που είχε καταβάλει η ΕΡΤ για την ανάληψη της μετάδοσης μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων; Μήπως ο Σαμαράς, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο Στουρνάρας, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Μουρούτης; Ποιός; Και ποιά κανάλια θα καλύψουν τα παγκόσμια πρωταθλήματα υγρού στίβου (κολύμβηση, πόλο, καταδύσεις, συγχρονισμένη κολύμβηση) και στίβου; 

2 σχόλια:

  1. Το χθεσινό ΕΔΤ, έγινε σήμερα ΔΤ και αύριο θα είναι ΔΝΤ που θα σημαίνει "Δημόσια Νέα Τηλεόραση" ... Το είπε ο Στρατάκης, το πρωί, στον Flash 96,0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιογράφε, τι απορίες είναι τούτες?
    Προφανώς θα αποζημιωθούμε από τον ίδιο από μηχανής θεό που μας επέστρεψε στο υπερ- πολλαπλάσιο προηγούμενα κλεμμένα, σπαταλημένα, σκορπισμένα και λοιπά αχρεωστήτως καταβληθέντα.
    Το σαμάρι, το στουρνάρι και ο πόντιος του ανέκδοτου, τους οποίους ονοματίζεις, είναι απλά επιφορτισμένοι με συλλογή μονέδας και όχι με καταβολή αποζημιώσεων.
    Και έκαστος, τέλος πάντων, εφ' ω ετάχθη.
    Με πιάνεις δημοσιογράφε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή